Services

loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Mobiliteitsservice

Star Gallery te Enkhuizen zorgt ervoor dat u mobiel bent én blijft. Pech zit echter in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech is het dan zaak dat u zo snel mogelijk weer mobiel bent.

 

Bij ons bedrijf krijgt u daarom bij iedere door ons aangeboden auto de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl. De mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl voorziet u 1 jaar lang van snelle pechhulp in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! Ook uw caravan en/of aanhanger vallen standaard onder de mobiliteitsservice van Pechonderwegservice.nl. 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt u met de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl een beroep doen op goede en snelle pechhulp.

De voordelen nog even op een rijtje

 
 • 24/7 pechhulp in uw eigen woonplaats
  Uw auto staat op de oprit met een lege accu? U heeft uw sleutels in uw auto laten liggen? U heeft per ongeluk verkeerd getankt? Pechonderwegservice.nl staat voor u klaar!
 • 24/7 pechhulp in Nederland
  Pechonderwegservice.nl is bij pech snel ter plaatse. Indien mogelijk zullen wij altijd proberen het probleem ter plaatse op te lossen. In bijna 75% van alle pechmeldingen slagen wij hierin. Lukt het niet het probleem ter plaatse op te lossen dan brengen wij u naar het dichtstbijzijnde BOVAG autobedrijf. Wanneer u niet binnen 2 uur uw reis kunt vervolgen, kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Wij zorgen er dan voor dat uw auto de volgende werkdag naar onze vestiging wordt gebracht.
 • 24/7 pechhulp in Europa
  In alle landen die als zodanig vermeld staan op uw groene kaart, biedt pechonderwegservice.nl snelle pechhulp en dito service. Pechonderwegservice.nl streeft er naar u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Ook in het buitenland bieden wij vervangend vervoer, hotel overnachting(en) indien nodig én bij grote reparaties, terugbreng service van uw voertuig naar onze vestiging!
 • Caravan en aanhanger pechhulp
  Ook onverhoopte pech met caravan of aanhanger is inbegrepen. Zo kunt u ook tijdens uw vakantie zorgeloos op weg!

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van de pechhulp pas en hoe u deze kunt verkrijgen. Voor meer informatie verwijzen wij u tevens naar de website van pechonderwegservice.nl

menu_top_image_1543573342.png

Vul uw gegevens in

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen spoedig contact met u op.

Foto uploaden
Foto uploaden
Foto uploaden
Foto uploaden

Uw totaalpartner in Youngtimers

menu_sub_page_image_1543491625.png

Financiering

menu_sub_page_image_1541417807.jpg

Verzekering

menu_sub_page_image_1543491990.png

Verkoop in opdracht

menu_sub_page_image_1543489309.png

Zoekopdracht

menu_sub_page_image_1543489425.png

Taxatie

menu_sub_page_image_1543573342.png

Mobiliteitsservice

next3.png
prev3.png
Contact opnemen

Contact

Telefoonnummer +31228324780 E-mailadres info@stargallery.nl WhatsApp +31615022507
stargalleryappkopie.png
Morgen Internet - Zorgeloos website