|| StarGallery

Pechonderwegservice.nl

Pechonderwegservice.nl : Uw hulp bij pech onderweg!

Star Gallery te Enkhuizen zorgt ervoor dat u mobiel bent én blijft. Pech zit echter in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech is het dan zaak dat u zo snel mogelijk weer mobiel bent.

Bij ons bedrijf krijgt u daarom bij iedere door ons aangeboden auto de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl. De mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl voorziet u 1 jaar lang van snelle pechhulp in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! Ook uw caravan en/of aanhanger vallen standaard onder de mobiliteitsservice van Pechonderwegservice.nl. 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt u met de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl een beroep doen op goede en snelle pechhulp.

De voordelen nog even op een rijtje:

 • 24/7 pechhulp in uw eigen woonplaats
  Uw auto staat op de oprit met een lege accu? U heeft uw sleutels in uw auto laten liggen? U heeft per ongeluk verkeerd getankt? Pechonderwegservice.nl staat voor u klaar!
 •  24/7 pechhulp in Nederland
  Pechonderwegservice.nl is bij pech snel ter plaatse. Indien mogelijk zullen wij altijd proberen het probleem ter plaatse op te lossen. In bijna 75% van alle pechmeldingen slagen wij hierin. Lukt het niet het probleem ter plaatse op te lossen dan brengen wij u naar het dichtstbijzijnde BOVAG autobedrijf. Wanneer u niet binnen 2 uur uw reis kunt vervolgen, kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Wij zorgen er dan voor dat uw auto de volgende werkdag naar onze vestiging wordt gebracht.
 • 24/7 pechhulp in Europa
  In alle landen die als zodanig vermeld staan op uw groene kaart, biedt pechonderwegservice.nl snelle pechhulp en dito service. Pechonderwegservice.nl streeft er naar u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Ook in het buitenland bieden wij vervangend vervoer, hotel overnachting(en) indien nodig én bij grote reparaties, terugbreng service van uw voertuig naar onze vestiging!
 • Caravan en aanhanger pechhulp
  Ook onverhoopte pech met caravan of aanhanger is inbegrepen. Zo kunt u ook tijdens uw vakantie zorgeloos op weg!
  Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van de pechhulp pas en hoe u deze kunt verkrijgen. Voor meer informatie verwijzen wij u tevens naar de website van Pechonderwegservice.nl. http://www.pechonderwegservice.nl

De folder van Pechonderwegservice.nl kunt u hier downloaden

Voor diegenen die onze mobiliteitspas reeds in bezit hebben bestaat er de mogelijkheid om de App van Pechonderwegservice.nl te downloaden in de store. (App is gratis). Met onze handige chat functie kunt u direct chatten met een van onze medewerkers. Dit is bijvoorbeeld makkelijk bij vragen. Bij pech belt u het alarmnummer. (Alleen beschikbaar indien u in het bezit bent van onze mobiliteitsservice)

  Klik op onderstaande foto's voor details