|| StarGallery

Klantenreviews

Klik hier om zelf ons bedrijf te beoordelen >>

237 klanten hebben ons als volgt beoordeeld.

Service 9,2
Deskundigheid 9,1
Prijs kwaliteit 8,9
   
Totaal 9,1
  • Enige ervaring is de aanschaf. Klantvriendelijkheid die ik zolang gemist hebt, is hier nog gewoon goed. Edward Bot / Andijk / 19-01-2018 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service n.v.t.
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,5
  • Zeer warm onthaal en bevlogen mensen die hun vak verstaan en prachtige auto's hebben staan.
    Marcel maar ook zijn vader kunnen zonder problemen uren vertellen over hun bedrijf en de auto's die ze hebben staan.
    Het zijn echt de krenten uit de pap die er staan, dus exclusief en in zeer goede staat.
    Alle gemaakte afspraken zijn naar volle tevredenheid nagekomen.
    Jan Hallers / Groenlo / 12-12-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Sander / Geldrop / 03-12-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • C.P. MOL / 's-GRAVENDEEL / 02-12-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Pas een c180 vanMarcel gekocht af en toe wijgerde de versnellingsbak naar hem gebeld .een dag later belde hij mij kom maar naar ons toe dan laten we de bak spoelen en vullen met nieuwe olie zo gezecht zo gedaan .waar maak je dat nog mee?bij Marcel dus van mij krijgt hij een 10voor daatkracht en vriendelijkheid Gerben Vet / Kraggenburg / 23-11-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • In een van de beoordelingen staat dat Marcel een onbeschrijfelijke passie heeft voor zijn bedrijf hetgeen ik ook kan beamen. Tijdens onze gesprekken bleek dat Marcel veel verstand van auto's had en met name de Mercedes-Benz. Een vriendelijke en aardige man. Piet Boer / Rotterdam / 15-11-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Voor de tweede keer een Mercedes aangeschaft.
    Voor het feit dat er alleen maar pareltjes staan maar ook door de eigenaar.
    Marcel een bevlogen en eerlijke verkoper. Rogier / Alkmaar / 03-11-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Mooi bedrijf, leuke mensen en goede service Jan van der Wardt / Soest / 31-10-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Zeer vriendelijk. Lusten uiteraard ook limburgse vlaai. Komen afspraken na .De koop is vlotjes verlopen. Als het zo is na de koop en er zouden mankementen zijn ben ik meer dan tevreden. Zeker aan te bevelen. Tom Raes / Kerkrade / 23-09-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Rob Bentsink / Almelo / 19-09-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Wat een onbeschrijfelijke passie heeft die Marcel voor zijn bedrijf en de youngtimers. Voor de klant neemt hij uitgebreid de tijd. Vader en moeder spelen ook nog een rol in het bedrijf wat een hartelijke mensen. Ik heb een SLK gekocht wordt binnenkort afgeleverd. Dus over de service kan ik nog niets vertellen dat komt nog. Tjitte / / 05-08-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service n.v.t.
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Betrouwbaar Ruud Van der laan / Zeist / 25-07-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Wordt prima behandeld, er wordt de tijd voor je genomen en reageert snel op vragen via de Whats app of de mail.
    De showroom ziet er altijd schoon en netjes uit en de koffie smaakt prima. Aat Broer / Enkhuizen / 21-07-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • prima ervaring, je merkt in alles dat het een eigenaar/liefhebber is. marc de haas / heemskerk / 13-07-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Top bedrijf en top service! Robert van der Vegt Van der Vegt / Kampen / 06-07-2017 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 8
    9,3
  • Goede/snelle communicatie en afspraak = afspraak.
    Jan / Assen / 23-06-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Voor een mooie Mercedes is het een must op naar de Star Gallery te gaan. Waarschijnlijk staan nergens in Nederland zoveel goede auto's bijelkaar. Marcel verkoopt kwaleit. Ton Ruin / Lelystad / 23-06-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Iemand die het snapt, aardige gozer en mooie bolides Theo Van Duijvenbode / Hemskerk / 20-06-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Frank Heuven / Heino / 13-06-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Peter Moens / Muiderberg / 06-06-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Luuk van der Pal / Heemskerk / 04-06-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • mario houd altijd je autos nog in de gaten
    MOOIE HEB JE WEER
    greets van ons diana en mario cohen / Almere / 03-05-2017 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Een vriendelijk onthaal na 200 km rijden. De eigenaar is een aardige man die aangeeft dat hij wil dat zijn auto's in goede staat de deur uit gaan. In mijn geval heeft hij dit zeker bewezen. Na 1 week was er een storing aan de auto.
    Ik hoefde geen 200km terug nee bij een lokale garage is alles gerepareerd en de kosten afgehandeld met Star Gallery. dat is pas service. ik kan Star Gallery iedereen aanbevelen. in de showroom staan prachtige auto's en de service is TOP Wil Verhagen / Halsteren / 19-04-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • vlot zakendoen op een prettige manier Gert Jan Schoemakers / Schoonebeek / 10-04-2017 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service n.v.t.
    Deskundigheid n.v.t.
    Prijs kwaliteit n.v.t.
    0
  • Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto.

    Ervaring: Na lang nadenken en een bezoek aan Marcel en zijn vader ben ik toch gegaan voor een mercedes W210, en wat is dit een heerlijke auto om mee te rijden.
    We vonden de service en advies die we kregen super, een aanrader om eens een keer langs te gaan. Arie Danielse / Zwijndrecht / 26-03-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Extreem mooie auto's veel ervaring en deskundigheid mooie showroom, auto's worden afgeleverd als nieuw Marcel weet hoe het moet auto's is emotie dus goede ontvangst alle tijd en gezellig kletsen kom er zeker vaker klaas van 't Land / 3641 GB Mijdrecht / 22-03-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • kort maar krachtig,maar een hele positieve ervaring.. Robbie Kedde / Scharnegoutum / 18-03-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Het is haast géén toeval dat Star Gallery gevestigd is op De Trompet. Want de loftrompet is hier zeker van toepassing. Er heerst een goede alles kan maar niets moet sfeer. Marcel Thomas is bijzonder deskundig en een echte liefhebber. Maar het meest bijzondere is toch dat het hem iedere keer weer lukt om zo'n prachtige collectie te presenteren. Dus ben je opzoek naar iets unieks dan adviseer ik zeker om even een bezoek te brengen aan Star Gallery in Enkhuizen. Bastiaan Vogel / Mijdrecht / 26-02-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Ik ben bij Marcel langs geweest en kreeg daarbij direct een professioneel maar vooral vertrouwd gevoel, vertrouwen en het goede gevoel,dat is waar het mij om gaat !!
    De witte Cl 55 Amg , was echt nog mooier, dan op de fotos, dus de deal was snel gemaakt, daarna heeft Marcel alles gedaan wat ik aan hem gevraagd had , tot in de kleinste details, dat is heel erg bewonderenswaardig want ik maak het ook nogal eens anders mee.
    Ik zou en zal zeker iedereen aanbevelen hier voor een auto te gaan kijken en of kopen, inmiddels heb ik zelf een aardige verzameling autos , waaronder diverse Porsches, maar na deze ervaring ben ik bang, dat dit niet de laatste Mercedes zal zijn die Marcel aan mij verkoopt..
    Gewoon een Topzaak!! Kees Been / Rotterdam / 15-02-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Zeer leuke mensen met deskundig en goed advies
    Pascal Bstiaansen / Etten-Leur / 11-02-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Thomas Kempers / Oostvoorne / 10-02-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Vorige week vierde ik mijn vierde voltooide jaar met de bij jou gekochte W140 500 SEL. De tellerstand is inmiddels 372.500, of te wel ruim 172.500 km over de afgelopen 4 jaar. Ging er dan niets mis in 2016?
    Eigenlijk alleen slijtonderdelen .. een paar liter olie bijgevuld, rondom nieuwe schijven en blokken enz. Bij de APK bleek dat de veer LV gebroken was ... vermoedelijk het gevolg van het raken van een betonplaat 's nachts op op de A27, dank u Rijkswaterstaat..ach ik betaal slechts EUR 564 per kwartaal- toen bleek dat ook de veer linksachter overleden... tijdens deze werkzaamheden meteen ook de stuurstang vervangen, de kosten vielen reuze mee.. Eindelijk ook in 2016 Becker-Bose-gate voorgoed opgelost (zie W140 Forum), dus supergeluid uit de 11 !! speakers... oh, ja ook de voorweerstand van de ventilatormotor vervangen.. dat kost op internet.. EUR 30 .. en dus geen EUR 300 zoals bij de MB-Stealer.
    Terugkerend item is dat links en rechts er nu wat lampjes op het dashboard uitvallen ... zeer teleurstellend .. al na 25 jaar ... zeer bedroevend... ... nee, gekkigheid natuurlijk.. we gaan fluitend naar de 400.000 en misschien doe ik deze auto wel NOOIT meer weg. Paul van der Meer / Haarlem / 06-02-2017 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Bob Straatsma / Almere / 03-02-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 7
    8,3
  • We hebben een zeer positieve ervaring vanaf het eerste contact met Star Gallery.

    In augustus 2016 hebben we hier een geweldige MB CL55 AMG gekocht bj 2001 met weinig km. Het rijdt fantastisch en zijn erg tevreden over het contact én de auto!

    Zou er zo weer een auto kopen (maar ja, de huidige is te goed!).

    Rene Vroemen / Lochem / 14-01-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 8
    9,3
  • Zeer deskundig en prettig in de omgang. Vooral de ontspannen manier van zaken doen en de openheid van zaken mbt de auto's is heel plezierig Edwin Wiepking / Wervershoof / 03-01-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Star Gallery is een bedrijf waarin de eigenaar Marcel Thomas op bezielende wijze met zijn deskundigheid en klantvriendelijkheid het vertrouwen van zijn klanten voor zich weet te winnen en te behouden.
    Hij neemt de tijd, verdiept zich in de achtergrond van zijn klant, hij luistert goed en denkt mee.
    Star Gallery en Marcel zijn een voorbeeld voor de merkdealers, waar ik al tientallen jaren op aangewezen was, maar waarbij ik nog nooit zo'n goed gevoel gehad heb. T.C. (Ton) den Braber / Putten / 30-12-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Prima, klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend. Evelien Loomans / Bovenkarspel / 12-12-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Eigenaar bepaalt het bedrijf.
    Marcel. Uiterst vriendelijk. Toch veel verstand van auto's.
    En voor elke Benz liefhebber heeft hij de juiste auto klaar staan Rogier Van Heijningen / Alkmaar / 10-12-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Super bedrijf met vertrouwd spul en staan voor het product en verkopen geen onzin praatjes en als er al wat is kom je er samen wel uit en wordt het opgelost echt zorgeloos rijden. En allemaal nette auto'sl in de garage, echt top. Gerard / / 30-11-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Henk van bussel / epe / 29-11-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 7
    7
  • Heel fijn om hier een auto te kopen. Kleinschalig met alle aandacht en lekker kopje koffie.
    Op alle vragen een antwoord met kennis van zaken!! André Beukers / Hillegom / 28-11-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 10
    9,7
  • Net bedrijf, goede uitstraling en klik. Tevens een plus dat ze de tijd voor je nemen. Johan Gorter / Vendam / 23-11-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,3
  • theo van duijvenbode / Amsterdam / 09-11-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Gastvrij, deskundig, en fijn bedrijf Gradus Snitselaar / Barneveld / 05-11-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • M Buter / Dalerveen / 25-10-2016 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Goede ontvangst,net bedrijf,koffie wat minder kan beter. Frisse uitstraling. Correcte afhandeling geen gesjoemel. Martin Breedt Bruijn / Montfoort / 25-10-2016 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Mijn ervaring met Star Gallery? Gezellig, tijd voor de klant, lekkere liefhebbers gesprekken, maar vooral echt een bijzonder assortiment met de topmodellen van toen en nu.
    Ik heb eindelijk mijn V12....risico auto? Bij dit bedrijf durf ik het aan. Daniel van den Broek / Zandvoort / 24-10-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Nilgun Dekker / Beverwijk / 18-10-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • We hebben een fantastisch mooie C180 aangeschaft uit 2003, met 5600 km op de teller. De auto rijdt en ziet er uit alsof hij zo uit de fabriek komt!
    We zijn als klant uitermate prettig door Marcel en zijn vader ontvangen. Stargallery is echt een aanrader. Bob Sander / Den Haag / 18-10-2016 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Jerry Spaander / Westzaan / 13-10-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Nu inmiddels onze S600 12 cilinder een half jaar in bezit. We kunnen uit service en garantie oogpunt dit bedrijf een 10 geven. De problemen die we gehad hebben werden vakkundig gerepareerd en opgelost. Dit heeft het bedrijf het bedrijf veel geld gekost, maar hier is nooit over gesproken. Een aanrader voor iedereen die een mooie youngtimer wil kopen. Tino de Vries / Leeuwarden / 24-09-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Gewoon aardige mensen met aandacht voor de klanten en liefde voor het merk, kunnen veel dealers een voorbeeld aan nemen Peter Glasbergen / / 04-09-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Bijzonder positief Dhr./mevr. / / 13-08-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Na een zoekopdracht bij Marcel te hebben neergelegd kwam hij al vrij snel met een prachtig exemplaar aanzetten, dankzij zijn goede netwerk. Punt gaaf en weinig kilometers op de teller en de juiste uitvoering. Marcel heeft verstand van zaken, vriendelijk en neemt te tijd voor zn klant.

    Na de proefrit al snel de deal rond gemaakt, en alle kleine puntjes van kritiek op de auto waren binnen een week verholpen en kon ik mijn nieuwe aanwinst ophalen. Dhr./mevr. / / 10-07-2016 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Marcel is een kundig en plezierige man om "zaken" mee te doen.
    Mooi Pand. Mooie auto's.
    Service weet ik nog niet. Is mijn eerste auto bij Gallery. Ga er van uit dat Marcel altijd "meedenkt" als er een probleem zou komen.
    Geweldig blij met de auto die ik gekocht heb Rob Oolbekkink / Zaandam / 10-05-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Goed persoonlijk kontakt, eerlijke adviezen, eerlijke prijzen, prima after-sales, ... Niets verkeerds aan ! Patrick Bliekendaal / Mijdrecht / 07-05-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Mijn youngtimer in consignatie door Marcel laten verkopen, binnen 2 weken gepiept voor prima prijs. Transparant en betrouwbaar, kortom een prettige ervaring. Dhr./mevr. / / 28-04-2016 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Star Gallery heeft prachtige youngtimers
    Marcel is deskundig, servicegericht en bijzonder flexibel
    Ik heb er nu 3 auto's gekocht in totaal, maar zeker niet de laatste carl neimann / hoorn / 16-04-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • uitstekend , eerlijk en klantvriendelijk jan bouius / tijdelijk geen vaste woonplaats / 14-04-2016 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit n.v.t.
    8
  • Een bedrijf zoals je het graag ziet: met hart voor het product dat ze verkopen en hart voor de klant. Eerlijk handel, deskundig en prettig om mee te handelen. Top. Jan van Wijngaarden / Gorinchem / 10-04-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Een "hart en ziel" bedrijf. Dat zegt genoeg. Bert Kruijsman / Aalsmeer / 21-03-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 10
    9,3
  • Mooi bedrijf met schitterende auto. Ondanks dat ik voor een inruiler kwam werd ik gastvrij en vriendelijk ontvangen. Ik kreeg ruim de tijd voor het bekijken van de auto en een uitgebreide proefrit. Marcel Boekel / Bergen / 12-02-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Beste Marcel,

    Het wordt bijna een saai verhaal, maar inmiddels verplaats ik mij alweer 3 jaar langs 's heren wegen met de W140 S-Klasse, 500 SEL, ook bekend als "gouden koets", of -duidelijk minder respectvol- de "groenteboeren-Benz".
    In weer en wind, met sneeuw en ijs, in binnen- en buitenland de kilometers glijden veilig, comfortabel en met buitengewoon veel plezier onder mij vandaan.
    Tellerstand? op een haar na 330.000 kilometer... de ontstekingsissues van de M119 motor zijn de liefhebbers inmiddels wel bekend... belangrijkste advies.. check het forum en de specialisten... en dat zijn niet noodzakelijkerwijs de Mercedes merkdealers.
    Ook ik had dit jaar last van de nodige spanning rond ee ontsteking, om precies te zijn: Boven de 4.000 toeren -dan-deed-ie-raar- in de praktijk heb je daar met 326 pk, V8 op zichzelf weinig last van, want bij 4.000 toeren rij je ca. 200 km/u (en waar kan je dat nog in de stad?).
    Echter mede dankzij jouw hulp het probleem in twee stappen opgelost, tussentijds nog een nieuwe Lambda-sensor gemonteerd en riant 1:6,5 op LPG... Dat is dus ca. 600 kilometer op een volle tank (EUR 50,-) zo blijft V8 rijden leuk en met de -relatief- lage CO2 uitstoot is het dus zeker niet (alleen) mijn schuld dat het op 25 januari 2016, 16.,3 graden Celsius is.
    Wat mij betreft spreken we elkaar (hier) over exact 12 maanden weer met een update, het zullen dan wel ca. 375.000 km zijn ! Wat een waanzinnig lekkere auto, geen moment spijt van gehad! Paul van der Meer / Haarlem / 25-01-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Marcel heeft bemiddeld bij de verkoop van mijn Mercedes ML. Dit is uitermate deskundig gebeurd. De auto is gepoetst, gefotografeerd en in de showroom geplaatst. Onmiddellijk heeft Marcel de social media ingezet om de verkoop te stimuleren. Dit heeft uitstekend gewerkt: de auto is binnen 2 weken verkocht! Albert Phaff / Zeewolde / 17-01-2016 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Tweedehands Subaru Forester bij Star Gallery gekocht. Zéér professioneel, maar ook persoonlijk bijgestaan door Marcel. Er wordt door Marcel geen enkele druk op een mogelijke aankoop uitgeoefend, hij is zeer deskundig over auto's en kan daar zakelijk en enthousiast over vertellen. Denkt daarnaast in oplossingen en houdt zich in alle opzichten aan gemaakte afspraken. Geweldig bedrijf dus, ik zal mij met de aankoop van een volgende auto beslist weer tot Star Gallery wenden! Jacqueline Sarton / Den Helder / 10-01-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Dhr./mevr. / / 27-12-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 6
    7,3
  • A.S. van Dam / cadzand / 18-12-2015 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 8
    9,3
  • afspraak is zeker afspraak!! bij dit bedrijf heb er vorige week een mooie youngtimer gekocht en mijn andere auto er goed kunnen inruilen.het is dan ook in een woord echt helemaal Top dit bedrijf en zal er dan in de toekomst ook zeker weer heen gaan voor mijn volgende auto. Eric van Diessen / Rijswijk / 30-11-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Afspraak is afspraak Peter Wessels / Steenwijk / 27-10-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Het slechte imago dat autohandelaren vaak hebben geldt absoluut niet voor Star Gallery.
    Ik kreeg een eerlijk en goed advies en heb uiteindelijk gekozen voor een mooie youngtimer
    van 10 jaar oud. Ik kan iedereen aanbevelen om eens een kijkje te gaan nemen bij Marcel
    van Star Gallery. Hij is zeer klantgericht en heeft een mooie collectie eerlijke auto's staan. Paul Paulissen / Abbekerk / 22-10-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • De 2e auto hier gekocht; de eerste keer voor ons zonder proefrijden of hem zelfs gezien te hebben!
    Dit geeft hoeveel vertrouwen wij hebben in Marcel!
    In 1 woord : TOP Daan en Ylona Bruins / Strijensas / 25-09-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service n.v.t.
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Zeer vriendelijk ontvangen en behandeld. Mooi bedrijf met zeer mooie auto's. Goede bereikbaarheid. Beslist aanrader! Auto gisteren afgeleverd. Vertrouw op goede service van Marcel mocht dit nodig. Frans Aarts / Nieuwerkerk aan den IJssel / 20-09-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Inmiddels meerdere auto's afgenomen. Wat ga ik zeggen? Gewoon, heel prettig zaken doen. Gerard van den Berg / Ter Aar / 02-09-2015 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 7
    8
  • Locatie makkelijk te vinden.
    Voor de liefhebber een erg mooi aanbod.
    Mooi pand plus faciliteiten.

    Punten voor service moet nog blijken, ik verwacht prima. Arjan Dijkgraaf / Epe / 01-09-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Perfect. Ik raad iedereen star gallery aan. Perfecte Service, ZEER mooi auto's met ook de deskundigheid over deze auto's.

    Aan mijn specifieke auto moesten wat dingen veranderd worden zodat de auto zou zijn zoals ik hem in gedachten had. Marcel is hier in zeer meedenkend en deskundig te werk gegaan en alles is tot in de puntjes geregeld.

    kort samengevat: zeer professioneel met een vriendelijke en correcte benadering naar een klant.
    J. Kuysters / Tilburg / 11-08-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Prettig en correcte service. Martijn Poot / Bergschenhoek / 11-08-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • JJ Hoetjer / Kropswolde / 06-08-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Erg tevreden. Goede service en leuke eerlijke mensen. Zoals het hoort!! Hessel Reekers / Almelo / 06-08-2015 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • vorig jaar bij aankoop keurig en prettig behandeld, voor ons gaf dit vertrouwen en we zijn blij, dat dit alleen maar bevestigd wordt in nadere contavten rob zumker / oene / 06-08-2015 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Super service, mooie wagens voor mooie prijs. In een woord top!! Mark Van Loo / Tilburg / 16-07-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Willem Luesink / Hattem / 05-07-2015 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Star Gallery wordt geleid door Marcel Thomas, een man met een hart voor auto's en zijn klanten. In de afgelopen jaren heb ik bij meerdere transacties de kunde en integriteit ervaren.Van harte aanbevolen. Joost Koen / Achterhoek / 03-07-2015 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Beste Marcel... de "Autogas Bombe" 500 SEL '92, gehuld in rauchsilber toucheerde vanmiddag de 300.000 km grens... bij 290.000 de rotors, verdeler kappen en bougiekabels vernieuwd (zaten er inmiddels 100.000 km in...) ... 't loopt weer als een zonnetje...
    Dankzij meneer Carglass weer nieuwe Bosch ruitenwissers... setje originele gepolijste 8-gaats met 'nagelneue' Michelin Primacy's gekocht van S-Klasse clublid en laat de volgende 50.000 km maar komen ! ik ben d'r klaar voor...

    Het is -zelfs in de SEL versie- misschien niet de meest elegante verschijning, hoewel, zelfs een Ford Mondeo Station is tegenwoordig breder .... maar fluks omschakelen van LPG naar benzine en alle 326 paarden die de V8 herbergt zijn nog steeds allemaal wakker !! en dan heb je iets meer nodig dan een Mondeo....

    Wat een top-auto, nogmaals bedankt voor jouw tip destijds.

    Kom graag snel weer bij je buurten...

    Groeten, Paul Paul Van der Meer / Haarlem / 05-06-2015 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Beste Marcel... de "Autogas Bombe" 500 SEL '92, gehuld in rauchsilber toucheerde vanmiddag de 300.000 km grens... bij 290.000 de rotors, verdeler kappen en bougiekabels vernieuwd (zaten er inmiddels 100.000 km in...) ... 't loopt weer als een zonnetje...
    Dankzij meneer Carglass weer nieuwe Bosch ruitenwissers... setje originele gepolijste 8-gaats met 'nagelneue' Michelin Primacy's gekocht van S-Klasse clublid en laat de volgende 50.000 km maar komen ! ik ben d'r klaar voor...

    Het is -zelfs in de SEL versie- misschien niet de meest elegante verschijning, hoewel, zelfs een Ford Mondeo Station is tegenwoordig breder .... maar fluks omschakelen van LPG naar benzine en alle 326 paarden die de V8 herbergt zijn nog steeds allemaal wakker !! en dan heb je iets meer nodig dan een Mondeo....

    Wat een top-auto, nogmaals bedankt voor jouw tip destijds.

    Kom graag snel weer bij je buurten...

    Groeten, Paul Paul Van der Meer / Haarlem / 05-06-2015 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Goede service, nette mensen.
    jakob smit / tweede exloermond / 29-05-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Heel goed, correct, meedenkend Sjaak C. Peerdeman & Zonen / Zwaag / 20-05-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Uitstekend bedrijf dat gemaakte afspraken nakomt. Prettig contact. Goede prijs kwaliteit verhouding. Kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen die een goede gebruikte mercedes wil kopen H.J. Hilberink / Schoonebeek (Dr) / 19-05-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Zeer professionele uitstraling en uiterst vriendelijke en correcte benadering van de klant . COR MOL / 'sGRAVENDEEL / 09-05-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Via een collega in contact gekomen met Marcel. Prettig dat hij ook in Enkhuizen zijn bedrijf had en kon op die manier makkelijk mijn zoekopdracht met hem bespreken. Binnen een maand had hij het model en type waar ik om verzocht had een SLK met 35000km en in nieuwstaat van 1997 en binnen mijn budget.. Dank je en hoop nu op vele mooie kilometers Hans / Enkhuizen / 05-05-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Heel fijn bedrijf, zowel wat het aanbod als wat het persoonlijke contact betreft. Wie voor een bodemprijs een net-niet-auto zoekt is hier aan het verkeerde adres, maar voor liefhebbers van mooi & goed is StarGallery een warm bad. Eric / Amsterdam / 26-04-2015 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Ik ben net nog voor de eerste keer met mijn mercedes voor een kleine beurt geweest en dat was perfect, ik zou daarom iedereen aan raden ga daar heen voor een goede auto en onderhoud. Klaas. Nierop / Enkhuizen / 11-04-2015 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Nu alweer mijn vierde Benz bij de Stargallery gekocht. Marcel denkt met zijn klanten mee en is zeer deskundig ! Service ? Hij is pas tevreden als zijn klant dat ook is. Ik kan niet anders dan de perfecte beoordeling te geven. André / Enkhuizen / 08-04-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Vorig jaar mijn beide perfect onderhouden E-Klasse en mijn A-Klasse ingeruild voor een zeer mooie B-Klasse 180CDI. De gehele gang van zaken heb ik als prettig ervaren, een goede inruilprijs voor beide auto's en een prachtige B-Klasse er voor terug genomen. Je voelt de betrokkenheid van Marcel, twijfelachtige auto's koopt hij niet dus verkoopt hij ook niet, zijn plezier en verdienste is de krenten uit de pap te vinden. Thans rijden we een jaar met de B-Klasse naar volle tevredenheid, per toeval ontdekte we dat de krik en wielsleutel ontbrak. Onmiddellijk aan Marcel gemeld en binnen een paar dagen kregen we een splinternieuwe krik en wielsleutel zonder kosten dus puur als service. Wanneer je zo betrokken bent met inkoop, verkoop en after-sales/service dan ben je gewoon goed bezig. Mijn welgemeende complimenten en ik zal Star Gallery dan ook bij iedereen warm aanbevelen,

    Hartelijke groeten,

    Fred F.S. Bruijn / Venhuizen / 19-03-2015 / Aankoop onderdelen en/of accessoires
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Afgelopen jaar een c-klasse gekocht bij Star Gallery. Prachtige auto die in topstaat verkeerde. Helaas ben ik geveld door een ongeneeslijke ziekte. De eigenaar Marcel helpt mij vervolgens bij de verkoop van de auto Hij doet dit op een fantastische wijze! Als u een mooie en vooral goede auto wenst hoeft u niet verder te kijken.Star gallery, daar durf ik nog wel een auto via de telefoon te kopen zo mooi en zo'n hoge kwaliteit. Marcel Bedankt! Charles Buziau / Nootdorp / 16-03-2015 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Goed en fijn zaken gedaan met Marcel.
    Prachtige Mercedes gekocht bij dit keurig en betrouwbaar bedrijf. Leon / Zevenhuizen (Z-H) / 01-03-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • george otten / almere / 12-02-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Een goede en betrouwbare garage, komt afspraken goed na. R. Kleene / Grootebroek / 11-02-2015 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Beste Marcel,

    Exact 2 jaar en ongeveer 80.000 km geleden haalde ik de W140 500 SEL "op gas" bij je op... Duur was 'ie al toen al niet, ja, in de MRB... Het was een BTW-auto was...hij was netjes verzorgd maar geen museumstuk (gelukkig !).
    Dat was dus op 23 januari 2013...
    Nu, twee sets remblokken, (voor én achter) één set Philips Xtreme Vision H1 lampen, de nodige banden, één nieuwe voorruit, twee sets Bosch ruitenwissers, een nieuwe accu, ... eigen schuld :-(, de originele Hirschmann antenne en gereviseerde BOSE versterker (uit de V.S.) verder, kan ik maar één ding zeggen..
    Dit is OPRECHT mijn allerbeste aankoop ever! en je kent mijn automobiele verleden.. "ik kocht er zo af en toe nogal eens eentje... bij jouw con-cullega.
    Je herinnert je wellicht nog dat ik huiverig was om op LPG te gaan rijden... "gas dat was toch om op te koken?"
    Jij overtuigde mij en had dus 100% gelijk ...
    De auto is 100% storingsvrij.
    Zakelijk rijd ik soms wel meer dan 1.500 km op één dag en deze auto verveelt en vermoeit NOOIT...
    Wat een onderschatte S-Klasse is de W140 toch eigenlijk...
    Nogmaals dank voor jouw vakmanschap, ik kom snel weer eens naar Enkhuizen.

    Grote groet, Paul

    Paul van der Meer / Hillegom / 24-01-2015 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Uitstekend, zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Wel stevig qua prijzen, maar daar staat wel tegenover dat ik mij als klant erg gewaardeerd voel. Menig dealer van nieuwe auto's kan een voorbeeld nemen aan de StarGallery Huub Jansen / Enkhuizen / 20-01-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Zeer prettig Dhr./mevr. / / 18-12-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Adrie Kooij / Vlaardingen / 17-12-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Afgelopen week is mijn derde bij Star Gallery aangekochte Mercedes Benz afgeleverd. Bij dit bedrijf staat betrouwbaarheid, kwaliteit en service op een uitzonderlijk hoog niveau. Er wordt ruimschoots tijd genomen voor een deskundig aankoopadvies en het maken van een proefrit. Alle door mij mondeling gemaakte afspraken werden tot in de puntjes uitgevoerd. De aflevering is altijd een klein feestje en over de inruilprijzen ben ik altijd dik tevreden. Jan Dijkshoorn / Friesland / 15-12-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • ik ben nog al wispelturig met het rijden in het topmerk Mercedes wil regelmatig wat anders denk dat ik bij marcel al meer dan 8 auto,s heb gekocht in de afgelopen jaren kan niet anders zeggen dat het een top bedrijf is kom er met inruil altijd uit met marcel heb vroeger zelf een autobedrijf gehad dus kan de klappen van de zweep ook bij andere joungtimer bedrijven wel eens auto,s gekocht maar kunnen niet aan marcel tippen grote klasse raadt dit bedrijf ook ten zeerste aan heb ook ruime ervaring met dit bedrijf marcel ik wens je hele goede zaken voor de toekomst maar dit gaat zeker lukken groet, mario otten almere mario otten / almere / 02-12-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Ruud Aubert / Almere / 21-11-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Bijzonder vriendelijke en correcte bejegening van Marcel
    Aan iedereen aan te raden PM Huisman / Bussum / 18-11-2014 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Uitstekend zaken gedaan met dit bedrijf. De auto's die Marcel verkoopt zijn stuk voor stuk in uitstekende staat. Het verkoopproces verliep soepel en transparant. Geen voor de hand liggende verkooppraatjes, maar een bedrijf wat voor zijn product staat en het aanprijst zoals het is. Pieter Verburg / Katwijk (ZH) / 05-11-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Recent de tweede prachtige Mercedes bij Marcel gekocht, deze keer uit consignatie. Vrij snel een storing opgelopen die lastig te vinden was. Marcel heeft er alles aan gedaan om het op te lossen zonder daarvoor iets in rekening te brengen, integendeel! SERVICE in hoofdletters. Vertrouwen is en blijft de basis om langduriger en vaker zaken te doen. Marcel doet wat hij belooft en is daarmee een voorbeeld voor anderen. Bij een volgende wens kom ik zeker als eerste naar Enkhuizen. Jack Duineveld / Heemskerk / 04-11-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Ik heb hier een MB SLK R170 200 uit 2000 gekocht. Prachtig auto, heel erg correct en netjes gehandeld. Marcel en zijn vader kennen hun vak en begrijpen hoe je met klanten om moet gaan. Altijd vriendelijk, correct en eerlijk. Geen enkel reservering dit bedrijf aan te raden. Top club! dave earnshaw / castricum / 01-11-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10

  • In èèn woord geweldig maar dat wist ik al uit vorige ervaringen met Marcel,hij staat vierkant achter zijn autos en staat altijd klaar als erwat is. Klaas Nierop / Enkhuizen / 29-10-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Ben goed en deskundig te woord gestaan, afspraken worden nagekomen, bedrijf maakt een deskundige en betrouwbare indruk. H.J. Hilberink / Schoonebeek / 21-10-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Men wordt keurig ontvangen en te woord gestaan en kan zelfd op zondag terecht als het niet anders kan. Star Gallery komt gemaakte afspraken na en is geeft reëels inruilprijzen. Lijkt een keurig en betrouwbaar bedrijf. H.J. Hilberink / Schoonebeek / 19-10-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 10
    9,7
  • Alles is vanaf het eerste t/m laatste contact heel plezierig en transparant verlopen. Ook al moesten wij helemaal uit de buurt van Arnhem komen, het was alles meer dan waard. Marcel, ga zo door en bedankt voor de plezierige contacten en bovenal voor de aankoop van onze geweldige aanwinst (VW Up). Hans Gerritsen / Giesbeek / 13-10-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Viertal keren bij Marcel Thomas geweest en vanaf eerste bezoek zeer positief geweest over bejegening ,deskundigheid en enthousiasme over prima collectie auto's!Ik kan iedereen aanraden uit de selectie te kiezen wat van zijn of haar gading is! Marcel en jouw ouders "Ga zo door",dan kom ik zeker terug en raad ik mijn vrienden aan bij jou langs te gaan.Veel succes! Ton van Dam / / 02-10-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Jan van Laar / Assendelft / 02-10-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 8
    9
  • een bedrijf, dat ik iedereen kan aanraden, hetgeen ik ook beslist zal doen, als de gelegenheid zich voor doet!
    Zeer correct en erg prettig behandelt op een manier, die vertrouwen uitstraalt.

    prima mensen! rob zumker / oene / 10-09-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service n.v.t.
    Deskundigheid n.v.t.
    Prijs kwaliteit n.v.t.
    0
  • Deskundig , betrouwbaar en zeer gastvrij. Neemt alle tijd voor je
    Een hele mooie Peugeot RCZ aangeschaft. Zeer tevreden !! Alex de Witte / alexdewitte57gmail.com / 01-09-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 10
    9,3
  • Onze ervaring is prima.
    Goed ontvangen door Marcel; goed en eerlijk verhaal.
    E.e.a. blijft toch een kwestie van vertrouwen; en dat hebben wij volop gekregen.
    Alle afspraken zijn prima nagekomen en de auto is perfect.
    Star Gallery heeft er een nieuwe en tevreden klant bij! Daan & Ylona Bruins / Strijensas / 22-08-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Capabel, vriendelijk, service gericht, betrouwbaar, flexibel. Goed gevoel bij de manier van handelen van Marcel Thomas. Al mijn vragen zijn beantwoord en dat heeft me geholpen om de knoop door te hakken. serge de Goeij / Den Haag / 20-08-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Goed autobedrijf. Je ziet en merk dat de eigenaar, Marcel, liefde voor zijn vak heeft. Ongevraagd bij aflevering gedacht aan een extra kentekenplaat en het verversen van de olie. Echt top!!! Wij komen uit Z'meer maar Star Gallery heeft er een vaste klant bij. Peter Kouwenberg / Zoetermeer / 07-08-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Ik heb Stargallery en de eigenaar Marcel Thomas als erg prettig en professioneel ervaren.
    Ik was blij verrast met de aanwezige vakkennis en het uitblijven van onbetrouwbare prietpraat. Een aanrader. Pim Leemans / Bilthoven / 28-07-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Ocke Molenaar / Haarlem / 07-07-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Na vele jaren met auto's als hobby, nu eindelijk een mercedes C 180 compressor gekocht bij Star Gallery. De auto's staan aldaar in perfecte staat in de showroom.Ik ben al 40 jaar actief bezig met auto's en dan weet je dat er nogal eens kaf onder het koren zit.Maar niet bij dit bedrijf. Er wordt duidelijk zeer veel aandacht aan de auto's gegeven en in een perfecte staat afgeleverd. Verder is ook het contact met Marcel en zijn vader transparant , duidelijk en zeer vriendelijk!Dus als u een mooie mercedes wil (of iets anders) dan bent u op het juiste adres!( De auto rijdt trouwens fantastisch)! Charles Buziau / Nootdorp / 05-07-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Leo van Loon / Zandvoort / 04-07-2014 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 10
    9,3
  • M.W. Ruys / Noordwijk / 01-07-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Goede afspraken gemaakt. Goede service. Vriendelijk geholpen zonder opdringerigheid. Kort samengevat: TOP. Marcel bedankt Jeroen Hahn / Soesterberg / 29-06-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Mijn ervaringen zijn heel positief. Marcel is niet alleen een professional, maar ook eerlijk en enthousiast. Proactief als dat nodig is en reageert snel op vragen. Jack Duineveld / Heemskerk / 19-06-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Hoi Marcel,

    Ook dit had ik je al eerder beloofd, maar "het leven" liep zoals wel vaker "in de weg" ! Inmiddels heeft de W140 500 SEL bijnaam "de gouden koets" een kleine 50.000 kilometer afgelegd. 99% op LPG en wat doet die auto het daar goed op.
    Vorig jaar bij Autovink in Zaandam een zéér uigebreide beurt gehad incl. nieuwe originele bougiekabels, rotors en verdelerkappen (ja... 2..) en de kilometers glijden letterlijk onder je vandaan. Wat een TOP-auto, die gaat voorlopig -en misschien wel nooit meer- weg !
    Binnenkort maak ik een afspraak met je rond mijn Zwitserse 560 SEL, kijken wat we daar mee kunnen doen !

    Goede zaken, grote groet, Paul Paul van der Meer / Hillegom / 18-06-2014 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Onno Groenenboom / Loosdrecht / 17-06-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Wim Henke / Swifterbant / 17-06-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Prima bedrijf. Men komt na wat er afgesproken is. Auto is keurig verzorgd afgeleverd. Ted de Haas / Eersel / 03-06-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 7
    8,3
  • Onze W126 ingeruild op een A-klasse in een "bijna nieuwstaat". Uiterst plezierige communicatie met de mannen van Stargallery zonder opdringerigheid. En ze hebben nog humor ook. Na een zeer grondige inspectie van onze Benz kwamen we snel tot een deal zonder moeilijk gedoe. Afspraken worden nagekomen. Dit zou zo maar eens niet de laatste auto kunnen zijn die ik hier ga kopen, want de showroom is smullen en Stargallery ervaar ik als een professioneel bedrijf. Ruud van der Laan / Utrecht / 14-05-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Prima service,
    Marcel Thomas denk echt met je mee en is verder heel flexibel Carl Neimann / Hoorn / 09-05-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 6
    8
  • Ik heb een paar jaar geleden mijn youngtimer Mercedes ingeruild bij StarGallery voor een andere Mercedes Youngtimer. Later is deze Mercedes weer door SG in consignatie genomen en in opdracht verkocht. Hoewel door marktomstandigheden de verkoop lang heeft geduurd ben ik over de werkwijze zeer te spreken. Hetzelfde geldt overigens voor de aankoop van mijn auto, aflevering en beurt die gegeven is via SG. Buitengewoon prettige communicatie, pro-actief, professioneel. En met een goed resultaat. Een absolute aanrader dit adres. Jan van WIjngaarden / Gorinchem / 06-05-2014 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • De showroom ziet er keurig uit en schoon. Kan op je gemak rondkijken,verkoper neemt de tijd en aandacht voor je Martin schulze / Zandvoort / 02-05-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 6
    Deskundigheid 5
    Prijs kwaliteit 6
    5,7
    Mijnheer, dit komt om dat ik tot nu toe nog te weinig ervaring hebt met uw service. Mvg Martin Schulze Goedemorgen heer Schulze, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om de enquete van klanten vertellen in te vullen. Het valt ons op dat de waardeering qua cijfers aan de lage kant is. Wij streven naar 100% tevreden klanten en horen dan ook graag van u hoe wij onze dienstverlening nog verder zouden kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Marcel Thomas StarGallery De Trompet 24 1601MK Enkhuizen 0228-324780 0615022507 www.stargallery.nl info@stargallery.nl
  • peter otten / zwaag / 18-04-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Door buurman geattendeerd op Star Gallery in Enkhuizen. Gewoon even rondkijken, was de bedoeling. Op zaterdag 5 april even binnengestapt en gesproken met Marcel Thomas...Prima en gezellig ontvangst...
    Verzorgd pand en lekkere koffie...mooie auto's...
    Leuk gesprek met Marcel en ook met zijn ouders...ik kreeg een goed gevoel over het bedrijf, de auto's en de eigenaar...
    Geen hogedrukverkoop....volop info en alle tijd voor de (potentiele) klant.

    Heb een Mercedes E 200, Kompressor, automaat gekocht. Dinsdag, 8 april vond de aflevering plaats..Wafen mooi verzorgd in ontvangst genomen, koffie, goed gesprek een tot slot...een heerlijke fles wijn mee..

    Marcel Thomas...chapeau bas...ik zal je bedrijf van harte aanbevelen bij derden.

    Groet, van een tevreden klant....hoop op veel veilige kilometers.

    Arie Baars - Hoorn. Arie Baars / Hoorn / 09-04-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Goede service, ontzettend vriendelijke mensen, eerlijke behandeling. Kortom; erg tevreden over de aankoop en de klantvriendelijke behandeling. Ik voel me als klant erg gewaardeerd en beveel de Star Gallery dan ook aan! Reg van den Berg / Roosendaal / 28-03-2014 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Gekocht een CLK 230 cabrio uit 2000.

    Vanaf mijn eerste contact heeft eigenaar Marcel een uitstekende service verleend. Marcel heeft op een meer dan uitstekende manier mijn op- en aanmerkingen opgepakt en beantwoord. Dit heeft geleid tot de aanschaf van de CLK 230 Cabrio, die er als nieuw uitziet en ongevraagd door Marcel voor 100% in orde is gemaakt. Marcel heeft zelfs een klein deukje in het spatbord nog laten maken.

    TOP service Marcel. Ik zal dan ook zeker nog regelmatig in je mooie showroom een bakkie komen halen als ik mijn CLK cabrio rond tour en zal tevens je mooie voorraad young timers komen bewonderen.

    gr. Rik


    Rik van der Wel / eck en wiel / 26-03-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Twee en een half jaar geleden kochten wij bij de StarGallery onze eerste MB en nog steeds reizen wij af naar Enkhuizen voor het onderhoud van onze prachtige, inmiddels 23 jarige W124 E300D.
    Wij weten inmiddels dat het onderhoud bij StarGallery deskundig, adequaat, netjes en eerlijk wordt uitgevoerd.
    Dit, samen met de hartelijke ontvangst door Marcel en zijn ouders maakt een bezoek aan dit bedrijf altijd weer een bijzonder prettige ervaring.
    Jan en Willeke / Heino / 10-03-2014 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • leuk bedrijf, nette mensen, keruige auto's Floor Kersten / Enkhuizen / 09-03-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,3
  • Steven Baert / Wetteren - Belgie / 21-02-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • HANS VENDRIG / Nieuwegein / 11-02-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 7
    9
  • Der gute Ruf von Star-Gallery ist auch über die Grenzen von Holland bekannt. Wir haben schon mehrere Fahrzeuge bei Marcel gekauft- und waren immer sehr zufrieden.
    Weiter so ! Sehr empfehlenswert. Wo bekommt er nur dieses tollen Fahrzeuge her ?
    LG Thomas aus Deutschland Thomas Peter / Holzminden / 06-02-2014 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Zondag gemaild, direct antwoord en maandagavond de aute bekeken! Erg prettig contact met Marcel, het voelt betrouwbaar, daarom direct gekocht om wederom duurzaam en ook nog bijtellingsvriendelijk onderweg te zijn. Minze Walvius / Delft / 14-01-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • j. de Groot / de Zilk / 18-12-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • fijne mensen en een eerlijk bedrijf. Vreselijk mooie auto. splinter nieuw en toch 17 jaar oud. Km.stand: 6752 !!!!! Waar vindt je zoiets ?
    Bij Marcel Thomas. jules otten / almere / 28-11-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Bij de koop van onze Mercedes SLK hebben we de contacten met Stargallery als open en klantgericht ervaren. Gemaakte afspraken werden eveneens goed nagekomen. Dhr./mevr. / / 12-11-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Aanschaf bmw z3 uit 1996 na aanschaf klein probleempje zeer vriendelijk opgelost viel eigenlijk niet onder de garantie toch gratis geregeld en kreeg zelfs een leen auto mee mc s klasse ook GRATIS zeer tevreden. Peter / Zwaag / 03-11-2013 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • De samenwerking met de eigenaar van Star Gallery heb ik als zeer prettig ervaren.
    Marcel houdt zich aan zijn afspraken en geeft duidelijke informatie. Na het kopen van de auto bleken er een paar kleine probleempjes te zijn. Deze werden direct door hem opgelost. Wat mij betreft een prima autobedrijf! Anneke Nieuwenhuijze / Amstelveen / 31-10-2013 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Marcel is een open en correcte auto verkoper. Hij levert goede service en komt zijn afspraken na! Eduard Rutger Versteegh / Utrecht / 09-10-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • vriendelijke ontvangst en een luisterend oor, en correcte afwerking van de ink/verk van de auto. henri winter / genemuiden / 23-09-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 8
    9,3
  • zeker aan te raden zeer mooie auto,s
    met de eigenaar kom je er altijd uit
    ook wat betreft inruil
    ook service achteraf zeer goed te noemen

    mario otten / almere / 19-07-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Zeer tevreden met de open- en eerlijke benadering. Realistisch uurtarief. Anne Veenma / Enkhuizen / 28-05-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • prettige samenwerking. klantvriendelijk. meedenkend. frank rutgers / st pancras / 28-05-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Hoi Marcel... Je had 'm nog te goed.. en wat in het vat zit...
    Inmiddels ruim 10.000 km met de 500 SEL in 'Jewish racing gold' afgelegd met bijzonder veel plezier...op een halogeenlampje in het interieur na (kaartleeslampje) na, feilloos ! en wat een genot om voor EUR 55,- 90 liter gas te kunnen tanken... je hebt'/had geen woord gelogen.. een "Bär" van een auto ! Zodra de 560 SEL een keer klaar is van de plaatwerker gaan we eens kijken of we nog zo'n "bäre"deal kunnen doen ! veel succes in deze rumoerige (dankuwel Den Haag !!) tijden. met vriendelijke groeten, Paul van der Meer Paul van der Meer / Heemstede / 25-05-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • sjef de kok / tilburg / 18-05-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 8
    9
  • Prima! Goede informatie, proefrit geen enkel bezwaar, het bedrijf wordt gerund door liefhebbers, dat spreekt enorm aan! Rene Joor / Lelystad / 05-05-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Peter Otten / / 21-04-2013 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Liek Zeilstra / Purmerend / 20-04-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Zeer positieve ervaring en uitstekende service. Aandacht voor de klant , geen druk en zeer adequaat en correct in beantwoording van alle vragen en het inspelen op de wensen van de koper. Kwaliteit en verzorging van automobielen op zeer hoog niveau. Prijs derhalve ook in top segment, maar niet onredelijk. Dhr./mevr. / / 19-03-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Wij hebben met veel plezier en een hele goede verstandhouding twee zaken gedaan met Star Gallery.
    Tijdens onze bezoeken zijn wij keurig te woord gestaan en ook het mailverkeer is prima verlopen.
    Wij kunnen een ieder aanbevelen om met deze mensen een zaak te doen. Leen Vellekoop / Den Haag / 09-03-2013 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • J .R Rosekrans / Celles Frankrijk / 26-01-2013 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • hendrik kloosterman / sumar / 24-01-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • leuke mensen, fijne bejegening Dick Trubendorffer / Amsterdam / 27-12-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Rob Kruijswijk / Hoorn / 27-12-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Het is zeker prettig zaken doen met dit (familie)bedrijf.
    Heldere afspraken. Uitstekende service.
    Leo de Vries / Roden / 11-12-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Ik kreeg al gouw het gevoel dat ik niet met een autohandelaar, maar met een enthousiaste auto liefhebber te maken had. Dat maakt voor mij het verschil.
    Een mooie gevarieerde voorraad en nam alle tijd voor me om over de wagens te praten en mijn vragen te beantwoorden.
    Als ik in de buurt ben ga ik zeken nog ff bij het bedrijf langs voor een kort bezoekje. Succes! Johan van Gaalen / Den Helder / 24-11-2012 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • ze laten je eerst komen je inruilauto valt hun tegen de gemaakte afspraak over ruil of met wat bijbetalen komen ze niet na je rijt er wel 170 km voor. MIJN w26 voldeed niet aan hun maastaven dat kan natuurlijk t is n oldtimer verkoop hem dan door na de handel. ik zeg niet dat dit n slecht bedrijf is maar dit kan beter. heb nu mijn oldtimer verkocht en nu n mooie 500 sel gekocht. dus mensen afspraak is afspraak bij stargallery........? henk / / 19-11-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling nee
    Service 2
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 4
    5
  • Het is al bijna weer 3 jaar geleden dat ik van Marcel een W123 Mercedes 240 diesel heb gekocht, en wat een "super" auto.
    Tot nu toe 50.000 km met deze bolide gereden en nog nooit een sleutel aangeweest.
    Echt een garage die weten wat ze verkopen.
    Ik feliciteer jullie met het 5 jarig bestaan en weet zeker als jullie op deze voet doorgaan, nog jaren in de autobranche een perfecte naam houden. Constant wouters / Angeren / 08-11-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • perfecte kwaliteit, klantvriendelijk en zeer vakbekwame tophandelaar in youngtimers.
    Ook consignatieverkoopvriendelijk.
    350 km enkele reis is dit waard!! gijs hilhorst / kerkrade / 21-10-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Gewoon Goed! kunnen hoop autobedrijven wat van leren helder deskundig en eerlijk!
    Johan Van DerHorn / De Koog / 18-10-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Dhr./mevr. / / 25-09-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • prima ontvangst , mooiste showroom van de young-timets markt van Nederland. komt afspraken na, levert prima af , kortom alles wat je hoopt te verwachten bij een young-timer bedrijf maakt hij waar. De geleverde auto is al bijna een jaar lang onberispelijk. een c 200 mercedes automaat uit 1996 ronald engels / herten (roermond) / 17-09-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Een vertrouwd gevoel, en een goede service joop groenveld / amsterdam / 28-08-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Betreft de aankoop van een W124 E320T uit 1995. Marcel is wat mij betreft een zeer kundig en betrouwbare handelaar met een hart voor mercedes. De aflevering zoals hij dit doet daar kan menig garage een voorbeeld aan nemen, ook als je In deze vergelijking de dealers al buiten beschouwing laat. Stargallery heeft enkel mooie en technisch goede objecten. Het moet hard en slim werken zijn om dit niveau van prijs/kwaliteit te handhaven. Ik wens Marcel veel klanten toe, en vice versa. Jan Hulsbergen / Vught / 25-07-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Zeer prettige verkoper (Marcel)
    Zeer verzorgde showroom
    Zeer verzorgde auto's
    Een verademing voor de autohandel Dave Bril / Lelystad / 23-07-2012 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • B ZEGERSD / APELDOORMN / 23-07-2012 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Eind juni een in nieuwstaat zijnde Mercedes C180 gekocht, welke na aflevering een technisch mankement bleek te hebben. Na overleg is het mankement verholpen bij mijn eigen garage. Goede service afhandeling kan ik zeggen! cees blonk / Vierpolders / 20-07-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Vanaf het eerste contact complete informatie gekregen en tot het laatste moment zijn alle afspraken tot in details nagekomen. Bij vragen zowel telefonisch, als via mail, direct antwoord met een 100% score in betrouwbaarheid. Bedankt voor een bijzonder prettige samenwerking.
    Met vriendelijke groet,
    Joris Joris Eulderink / Maarheeze / 19-07-2012 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Geweldig, snelle reactie op vragen, scherpe prijs en goede service! Krijn Maltha / Dokkum / 13-07-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 10
    9,3
  • Zeer goed en vriendelijk bedrijf met veel deskundigheid over de auto's die zij verkopen. Bert Besselsen / Bovenkarspel / 13-07-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • M.J. Öfner / Bilthoven / 10-07-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • BEN HUISMAN / ELBURG / 09-07-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 9
    8,3
  • Tot nu toe alleen maar goede ervaringen. Persoonlijke service en een leuk contact van liefhebber tot liefhebber. IN korte tijd een vertrouwensband die niet vaak voorkomt in de autohandel. Ik vertrouw erop dat dit zo blijft. Stefan Doberitz / Amsterdam / 04-07-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Michel Jansen / Hoorn / 03-07-2012 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Prima service, goede sfeer en liefde voor het merk. Tom / Hoorn / 02-07-2012 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Op de eerste indruk goed, open en eerlijk bedrijf, met kwaliteitscontrole van het product( zoals ze zelf beschrijven ), alleen na aflevering Mercedes C180 blijkt het schuifdak niet goed te functioneren ( zit scheef in het dak en sluit slecht tot gewoon niet ), motor start slecht nadat deze op temperatuur is ( dwz duurt veel te lang na omdraaien sleutel dat de motor aanslaat ) en een beginnende roestopwerking onder de lak bij schuifdak. Auto werd verkocht als fabrieksnieuw. De verkopende partij had iets eerlijker moeten zijn met mankementen, waarvan je niet kan zeggen; ""ik wist het niet"".Eerste reparatienota na 1 week komt er al aan. Verder moet ik wel zeggen dat de auto uitstekend rijd / schakelt, maar het verzwijgen van bovenvermelde vind ik zeer nalatig, zeker omdat er verkocht word vanuit liefhebberij. cnm blonk / VIERPOLDERS / 02-07-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling nee
    Service 5
    Deskundigheid 5
    Prijs kwaliteit 7
    5,7
  • Een prettige 1e kennismakings gesprek om je 'wegwijs' te maken in je eigen mogelijkheden. Mooie showroom, straalt al stukje kwaliteit en beleving van af. Prettige gesprekspartner, niet type gladjanus autoverkoper. Voelt gelijk vertrouwd en eerlijk. Daarna bij de auto gekeken en alle info krijg je goed antwoord op. Onderhandeling ook prettig, we kwamen op een prettige manier bijeen betreft de prijs. Goed bereikbaar ook, wanneer je belt, altijd tijd voor de klant. Auto keurig afgeleverd, in nieuw staat. Met apk, afleverbeurt en in mijn geval nog 4 nieuwe banden. Keurige aflevering, nog even rondje rijden met Marcel zelf zodat je even weet waar alles voor dient en hoe t werkt. Kortom aanrader! Niels Marchal / Heerhugowaard / 17-06-2012 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Peter Wessels / Steenwijk / 03-06-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Peter Kieft / Medemblik / 31-05-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Zeer prettig persoonlijk contact in informele sfeer. Geen dikdoenerij, parel voor de autohandel. Henk Koning / Lelystad / 20-04-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Jan Tuijn / Heemskerk / 15-04-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • beste young timer showroom van heel nederland, goede en niet opdringerige ontvangst,
    eerlijk,niet flauw en transparant in de handelingen, goede service. rga engels / herten / 15-04-2012 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Zeer deskundig, betrouwbaar en gastvrij! Richard Rieske / Amsterdam / 15-04-2012 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Ronald de Jong / Maasland / 14-04-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Gerard van der Schaaf / Enkhuizen / 14-03-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    8
  • ilse Butzelaar / loosdrecht / 14-03-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 10
    8,7
  • Marwil Claassen / Deurne / 21-02-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Hartstikke leuk om zo'n mooie Benz te kopen van Star Gallery.

    Passie van Marcel is aanstekelijk.

    Zoef nu lekker rond in een W124 coupe. Franc Mouwen / Oegstgeest / 17-02-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Zoekopdracht opgegeven aan dit bedrijf, binnen een week mijn eigen geweldige Baby-Benz...! Denise Laan / Amsterdam / 14-02-2012 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Ronald van Dijk / Mijnsheerenland / 10-02-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Ik heb mijn Mercedes 200D uit 1986 via dit bedrijf verkocht. De benadering en afhandeling is super! De eigenaar is een enthousiast in hart en nieren, en weet alles van het merk met de Ster! Michel Neuvel / Deventer / 08-02-2012 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Op zoek naar mijn droomauto Star Gallery bezocht.
    De aangeboden auto voldeed nagenoeg aan de beschrijving.
    De kleine puntjes werden snel en zonder discussie verholpen.
    Marcel is een prettige, nuchtere vent die doet wat ie zegt. Theo van Nieuwenhuizen / Rotterdam / 01-02-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Inmiddels twee youngtimers aangeschaft bij Marcel.
    Sympathieke en eerlijke kerel.
    Veel kennis van de auto's.
    Service met een hoofdletter S waar veel dealerbedrijven wat van zouden kunnen leren!


    Ruud / / 25-01-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Tim Hermans / Borne / 05-01-2012 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    9
  • mercedes c-klasse gekocht bij marcel super bedrijf niks is te veel
    zeer goed bereikbaar ook achteraf
    wie op zoek is naar een joungtimer zou ik zeker willen adviseren om hier een auto aan te kopen
    als ik weer een andere auto wil kopen kom ik zeker bij marcel terecht mario otten / almere / 28-12-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • mario otten / almere / 28-12-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • heel klant vriendelijk en heel goede service.
    ik rijd al 50 jaar auto dus kan wel een oordeel vellen.
    super bedrijf marcel.
    gr hans v. brakel hans van brakel / lelystad / 23-12-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • heb hier een mercedes sl 600 gekocht .de auto was in een geweldige staat 1994 23000 km.rij hier nu 2 jaar met volle tevredenheid in.alles wat ze gezegd en gedaan hebben zijn ze nagekomen.met andere woorden een goed en solide bedrijf om een kwalitatieve goede auto te kopen. sytze mulder / surhuisterveen / 05-12-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • CEES NOOTER / ENKHUIZEN / 28-11-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Prima bedrijf. Alles in goed vertrouwen. Aardige mensen. Edwin Wittink / Hippolytushoef / 25-11-2011 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Dhr./mevr. / / 25-11-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Uitermate goed. Uitstekende service, know-how en vakmanschap. Liefde voor de auto, afspraken worden perfect nagekomen. Niets is teveel. Heerlijk in deze tijd van service-armoede bij de grotere bedrijven. Arnold Verhoeks / Anna Paulowna / 18-11-2011 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 8
    9,3
  • Wij hebben als ACES 2 youngtimers bij Star Gallery in onderhoud en dat bevalt uitstekend. Marcel is zeer deskundig en onderhoud de auto's alsof ze van hemzelf zijn. Daarnaast is hij klantgericht, flexibel en altijd goed bereikbaar. Kortom wij zijn dik tevreden. Kees Blokker / Bovenkarspel / 17-11-2011 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Dhr./mevr. / / 16-11-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Dhr./mevr. / / 15-11-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Hoewel ik er geen auto heb aangeschaft vond ik de ontvangst etc. aangenaam en betrouwbaar. Helder en duidelijk. ivo Boswijk / Alkmaar / 15-11-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • hartelijke ontvangst, correct, klantvriendelijk, afspraak is afspraak.
    Na proefrit een eerlijk advies dat een andere uitvoering beter bij mijn rijstijl zou passen. Dhr./mevr. / / 14-11-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Ik heb goede ervaringen met Star Gallery. Het bedrijf biedt een prima aftersaleservice en komt gemaakte afspraken na. De eigenaar is deskundig, vriendelijk en betrouwbaar. Richard Miedema / Amsterdam / 14-11-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • De Star Gallery kan het beste omschreven worden als een deskundig en kwalitatief goed bedrijf dat op punten zoals
    service,entourage,gastvrijheid,know how op mij een zeer betrouwbare indruk heeft gemaakt. Dhr./mevr. / / 14-11-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    9
  • AJL Lagendijk / Zwijndrecht / 14-11-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Bij Star gallery terecht gekomen via hun webside, ik vind het een drijf wat zeer verzorgd,schoon ,prettig zakelijk overkomt zeker door hun omgangswijze met potentiele klanten die ik zou willen omschrijven als gelijkwaardig niet pushend, doe maar normaal dan doe je al gek genoeg en vooral menselijk. Het concept wat zij aanhangend vind ik verfrissend origineel en mijn indruk is dat zij hier zeer professioneel mee omgaan want dit stukje van de markt lijkt mij uiterst verleidelijk voorgenoei.
    Ik heb prettig zaken met hen gedaan waarbij zeer goed gecommuniceerd werd en waar ik een gevoel van wederzijdse tevredenheid ook achteraf aan heb. en zo hoort het ook!! P. Moens / Muideberg / 13-11-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,3
  • als zeer goed bedrijf ervaren met een ook achteraf topservice
    zeer goede garantie zeker aan te bevelen

    m.otten
    g.flinkstraat 76
    1318 km almere
    mario otten / almere / 13-11-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • gijs hilhorst / kerkrade / 13-11-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Goede service neemt alle tijd voor de klant joop groenveld / Amsterdam / 13-11-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 8
    9,3
  • Vakkundig, service gericht Bas Schreuders / Hoevelaken / 13-11-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Prima ervaringen mee. Geen gezeur, attent en persoonlijke aandacht! Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!, Jack Duineveld / Heemskerk / 13-11-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • StarGallery is zo'n bedrijf waar je aan alles de passie en liefde voor datgene wat ze leveren ervaart. Een smetteloos pand, zelfs de werkplaats, en auto's die er stuk voor stuk pico bello uitzien. En uit alles blijkt dat er veel kennis en ervaring is. Misschien nog wel het belangrijkst: zeer hartelijke ontvangst. Men heeft hier hart voor de mensen die langskomen, of je nu al wel of nog niet klant bent. Na aflevering bleken er wat gebreken aan mijn auto, die zijn zonder gemor keurig verholpen onder garantie. Jan van Wijngaarden / Gorinchem / 12-11-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • zeer goede ervaring. Verkoper/eigenaar is een man met veel kennis van zaken en bovenal een liefhebber pur-sang Michel Jansen / Hoorn / 12-11-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 8
    9
  • Mohammed Amin / Rotterdam / 12-11-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Binnen 2 jaar hier twee auto's gekocht.
    Goede, persoonlijke voorlichting / adviezen. Jos& Evelien Loomans / Bovenkarspel / 12-11-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Jullie doen het echt top!
    Blijf knallen, de aanhouder wint!
    J. Vredeveld / Enkhuizen / 12-11-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Ruud Buijsman / Bovenkarspel / 12-11-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • arie Leek / Zandvoort / 12-11-2011 / Aankoop onderdelen en/of accessoires
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Gebruikte auto gekocht. Vrij veel problemen metde auto gehad tot nu toe. Dat is tot op heden voldoende opgepakt. Dhr./mevr. / / 12-11-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 7
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 6
    7
  • super ruud teunissen / enkhuizen / 12-11-2011 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • André Laan / Enkhuizen / 12-11-2011 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
Bron: klantenvertellen.nl

Klik hier om zelf ons bedrijf te beoordelen >>

  Klik op onderstaande foto's voor details